ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η άνεσή σας είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας .Το HYDRAMA GRAND HOTEL μπορεί να διευθετήσει την μεταφορά σας από και προς το ξενοδοχείο. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε ανατρέξτε στις πρόσθετες υπηρεσίες και κάντε προσθήκη την διαδρομή που σας εξυπηρετεί. Μόλις λάβουμε την κράτηση σας θα ολοκληρώσουμε την διαδικασία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις περαιτέρω πληροφορίες. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο +3025210 33322.

Ποια είναι η διαδικασία?

Όταν αποβιβαστείτε από το αεροπλάνο, ο οδηγός σας θα περιμένει έξω από τον τερματικό των αφίξεων. Θα μπορέσετε να τον διακρίνετε εύκολα καθώς θα κρατάει ένα ταμπελάκι με το
όνομα σας και το λογότυπο του ξενοδοχείου. Αφού συναντηθείτε απλά ακολουθείσθε τον οδηγό σας στο βανάκι, επιβιβάζεστε και εκείνος με ασφάλεια θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο.

Κόστος μεταφοράς

Μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης: 170€
Μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο Καβάλας: 100€

Το κόστος μεταφοράς αφορά ένα δρομολόγιο και περιλαμβάνει το κόστος μεταφοράς των αποσκευών σας

Ημερήσιες εκδρομές

Eπωφεληθείτε από την σύγχρονη και άνετη υπηρεσία που προσφέρουμε σε εσάς για ημερήσιες εκδρομές και γνωριμία με τον φυσικό πλούτο των γύρων περιοχών. Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο τμήμα κρατήσεων (e-mail: reservations@hghotel.gr) ή στο τμήμα υποδοχής εάν βρίσκεστε ήδη στο ξενοδοχείο.