ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Δραστηριότητες

Ορεινη ποδηλασια & πεζοπορια

Η περιοχή της Δράμας διακρίνεται για τα νερά, το πράσινο και τα πολλά βουνά που την περιτριγυρίζουν. Στην Multiple Trails θέλουμε να πετύχουμε την ανάδειξη του τόπου μας και την προώθηση της ορεινής ποδηλασίας, πεζοπορίας και άλλων δραστηριοτήτων που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα, μέσα από ξεναγήσεις σε φανταστικές τοπικές διαδρομές – μονοπάτια που αξιοποιούμε με προσωπική μας δουλειά, δημιουργία εκδηλώσεων και διάφορες κινήσεις εθελοντισμού.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά και να οργανώσουμε μια εκδρομή ακόμη και με βάση τις δικές σας απαιτήσεις.

Παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.»

info@multipletrails.com
multipletrails.com

Σκι στο Χιονοδρομικο Κεντρο Φαλακρου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού βρίσκεται σε απόσταση 45 χιλιομέτρων από την πόλη της Δράμας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Καλύπτει μια έκταση 600 τετραγωνικών χιλιομέτρων με τις κεντρικές εγκαταστάσεις του να βρίσκονται στο οροπέδιο του Αγίου Πνεύματος σε υψόμετρο 1720 μέτρων και το τελευταίο σαλέ του να προσφέρει μια μοναδική θέα από υψόμετρο 2110 μέτρων.Το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού διαθέτει τέσσερις συρόμενους αναβατήρες, μία τετραθέσια εναέρια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα, μία εναέρια διθέσια καρέκλα και τρία baby lift, που εξυπηρετούν τις 20 και πλέον πίστες του χιονοδρομικού που το συνολικό τους μήκος ξεπερνά τα 20 χλμ. Η πρόσβαση στο κέντρο εξασφαλίζεται μέσω ενός άριστα ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου και μιας ιδιαίτερα ασφαλούς και προσεγμένης διαδρομής.

Επίσημη Ιστοσελίδα Χιονοδρομικού Κέντρου

Απόσταση από Ξενοδοχείο :  45χλμ

Πηγή: https://www.taxidologio.gr/drama-todo-ski-resort-falakro.html

Αλεξιπτωτο Πλαγιας

Η περιοχή της Δράμας προσφέρει σημαντικές φυσικές πίστες, όπως αυτές του Φαλακρού, του Μενοικίου και των βουνών της Λεκάνης, για την άσκηση του αλεξίπτωτου πλαγιάς και του αιωροπτέρου. Ο αθλητής μπορεί να χρησιμοποιήσει την πίστα απογείωσης στην περιοχή Πύργων – Πετρούσας σε υψόμετρο 1200 μ. με προσανατολισμό νοτιοανατολικό, νότιο, νοτιοδυτικό. Η διαδρομή των 3 χλμ. από τον οικισμό των Πύργων μέχρι την πίστα απογείωσης είναι βατός χωματόδρομος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την πίστα απογείωσης του Κορύλοβου σε υψόμετρο 650 μ. με προσανατολισμό νοτιοανατολικό, νότιο, νοτιοδυτικό. Εδώ θα φθάσει από το κέντρο της πόλης μετά από μία πεντάλεπτη διαδρομή. Η πεδιάδα της Δράμας αποτελεί ιδανικό τόπο για προσγειώσεις.

Αερολέσχη Δράμας Αίολος

Rafting στον ποταμο Νεστο

Ο Νέστος ποταμός και η παρανέστια γη είναι μαγική. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από το μεγάλο φυσικό πλούτο του μοναδικού παραποτάμιου δάσους στην Ελλάδα το οποίο είναι γνωστό ως “Μεγάλο Δάσος. Με το rafting δεν είσαι απλός θεατής αυτής της ομορφιάς αλλά ενεργός συμμέτοχος.

 

Rafting στο Νέστο με φουσκωτή βάρκα (ελάχιστος αριθμός ατόμων : τέσσερα)

Διαδρομή

Εκκίνηση

Διάρκεια μέσα στο ποτάμι

Διάρκεια διαδικασίας

Βαθμός δυσκολίας

Μικρή διαδρομή (για όλη την οικογένεια)Συμβολή Αρκουδόρεμα-Νέστος μέχρι Παρανέστι45 λεπτά1 ώρα και 30 λεπτά2.5
Μεγάλη διαδρομή(8+ ετών)Φράγμα Πλατανόβρυσης μέχρι Παρανέστι2 ώρες4 ώρες2.5-3
Ιστοσελίδα : www.forestis.gr

Πηλοθεραπευτηριο Κρηνιδων

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις προνομιούχες χώρες που η φύση τους χάρισε όχι μόνο τοπία με πλούσιες εναλλαγές, αλλά και πηγές με θεραπευτικές ιδιότητες όπως είναι ο συνδυασμός πηλού και θερμού ιαματικού νερού που συναντά ο επισκέπτης στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων. Τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των ιαματικών πηγών είχαν ανακαλύψει από νωρίς οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Υπάρχουν πολλά περιστατικά που διηγούνται οι παλαιότερες γενιές Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, για τις ευεργετικές και ιαματικές ιδιότητες του πηλού της περιοχής στον ανθρώπινο οργανισμό.

Επίσημη Ιστοσελίδα

Απόσταση από Ξενοδοχείο : 25χλμ

 • Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Μοναστήρια

  Επισκεφθείτε με ευλάβεια, μοναδικά μοναστήρια ιδιαίτερης θρησκευτικής αξίας, άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία του τόπου. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Μουσεία

  Ανακαλύψτε την πλούσια ελληνική ιστορία, καθώς περιηγείστε στα μουσεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Οινοποιεία

  Εξερευνήστε την ευρεία γκάμα εκλεκτών οίνων που παράγονται στην περιοχή καθώς και τα εντυπωσιακά διαμορφωμένα οινοποιεία. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Δάση

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Διαδρομές

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Φυσικά Αξιοθέατα

  Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας που σας χαρίζει απλόχερα η οργιάζουσα φύση. Σπήλαια, δάση, καταρράκτες σκηνογραφούν ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Σπήλαια

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Καταρράκτες

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Πάρκα & Μνημεία

  Εντυπωσιαστείτε από τον ιστορικό πλούτο και το φυσικό κάλλος των πάρκων της περιοχής. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

  Ενταχθείτε στην καθημερινή ζωή των ντόπιων, συμμετέχοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες του τόπου. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ