FOT_4881
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Διαδρομές
Προορισμοί κοντά στο Hydrama Hotel

Προορισμοι κοντα στο Hydrama Grand Hotel

διαδρομές δράμα2

διαδρομές δράμα3

διαδρομές δράμα4

διαδρομές δράμα5

διαδρομές δράμα6

διαδρομές δράμα7

διαδρομές δράμα8

διαδρομές δράμα9

διαδρομές δράμα10

διαδρομές δράμα11

διαδρομές δράμα13

 

Ποδηλατικές Διαδρομές

Δραμα , Περιμετρικα της πολης

sidirodromikos_stathmos_dramas_iii

Με αφετηρία το ξενοδοχείο κάνουμε έναν κύκλο της πόλης. Αφού διασχίσουμε το ιστορικό κέντρο όπου θα συναντήσουμε το βυζαντινό ναό της Αγίας Σοφίας, θα κατευθυνθούμε προς το περιαστικό δάσος του Κορυλόβου. Στην συνέχεια συναντάμε το κτήριο του Καπνολογικού Ιστιντούτου με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Ένα ακόμη σημείο αναφοράς της χρυσής εποχής του καπνού για τη Δράμα. Συνεχίζουμε προς τη νότια πλευρά της πόλης όπου υπήρχαν τα κεραμοποιεία και μπαίνουμε στην περιοχή Άγιος Τρύφωνας. Εδώ λόγω του μικροκλίματος υπήρχαν τα αμπέλια των κατοίκων της πόλης. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο αφού περάσουμε από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό και διασχίσουμε μέρος του κέντρου της πόλης. Η διαδρομή είναι 12 χιλιόμετρα και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ.

Αμπελωνες Μενοικιου – Πηγες Αγγιτη

image2

Ξεκινάμε από την Καλή Βρύση στους πρόποδες του Μενοικίου και διασχίζοντας τους αμπελώνες φτάνουμε στο ιερό του Διονύσου. Στη συνέχεια ποδηλατώντας σε περιοχή που αποτελεί καταφύγιο θηραμάτων, συναντούμε τις πηγές του Αγγίτη και επισκεπτόμαστε το σπήλαιο. Συνεχίζουμε ως το οινοποιείο της περιοχής στον οικισμό Κοκκινόγεια για ξενάγηση και γευστική δοκιμή. Τέλος καταλήγουμε στην Προσοτσάνη, στην έδρα του Δήμου όπου μπορούμε να επισκεφτούμε το Λαογραφικό της  Μουσείο. Η διαδρομή είναι 21χλμ, διαρκεί περίπου 4,5 ώρες και κινείται σε αγροτικό και επαρχιακό δίκτυο.

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ

 

Πηγες Κεφαλαριου – Βαπτιστηριο Λυδιας

piges_kefalariou_boiranis

Η εκδρομή ξεκινάει από τις πηγές Βοιράνης στην περιοχή Κυργίων και μετά από λίγα χιλιόμετρα συναντά τον οικισμό Κεφαλάρι χτισμένο στις δύο πλευρές του ποταμού Ζυγάκτη. Έχοντας ως σημείο αναφοράς την Ακρόπολη των Φιλίππων, ακολουθούμε την κοίτη του ποταμού, για να μας οδηγήσει στο Βαπτιστήριο της Λυδίας, έξω από τον αρχαιολογικό χώρο. Εκεί ο Απόστολος Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή. Η διαδρομή είναι 9 χιλιόμετρα και διαρκεί περίπου 1,5 ώρα.

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ.

Πηγες Ζωοδοχου Πηγης – Ενυδρειο Μυλοποταμου

image15

Ποδηλατούμε  έξω  από τη Δράμα    στις   πηγές  της  Ζωοδόχου  Πηγής (Τσόρλα)  απ’όπου  μπαίνουμε  στην  εύφορη  πεδιάδα  του  νομού. Πάνω  σε  αγροτικούς, κυρίως  δρόμους  και  διασχίζοντας  χωράφια με  δημητριακά, βαμβάκια  και  φυτά  για  βιοκαύσιμα  φτάνουμε  στο  Μυλοπόταμο,   χωριό νερόμυλων μέχρι τον   προηγούμενο  αιώνα,  ένας εκ των  οποίων  φιλοξενεί σήμερα  το  ενυδρείο  της  περιοχής  με  σπάνια ενδημικά  είδη  ψαριών  των  γλυκών  νερών. Η διαδρομή είναι 11 χιλιόμετρα σε αγροτικούς και επαρχιακούς δρόμους και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ.

Γυρος Αγιου Παυλου – Οχυρα – ιστορικα περασματα

image8

Πρόκειται για το γύρο της ΝΔ απόληξης του Φαλακρού (Άγιος Παύλος – 1753μ.). Στη μια πλευρά της διαδρομής συναντά κανείς τις πηγές ενός ποταμού (Αγγίτης) και στην άλλη τις καταβόθρες που τον τροφοδοτούν. Η περιοχή αποτελούσε για χρόνια πέρασμα από το λεκανοπέδιο της Δράμας στην περιοχη του Νευροκοπίου και τα σύνορα. Έντονες εναλλαγές στο φυσικό περιβάλλον και το μικροκλίμα της περιοχής, οχυρά, αντιαρματικά κωλύματα, εκκλησιαστικά μνημεία αλλά και ένα σανατόριο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ είναι κάποια από αυτά που θα συναντήσει κανείς στη διαδρομή αυτή. Η διάρκεια της εκδρομής είναι 4,5 ώρες και κινείται σε δασικούς δρόμους και εγκατελειμένο επαρχιακό δίκτυο. Απαιτείται καλή φυσική κατάσταση.

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ.

Συμβολη-Φαραγγι Αγγιτη

20150301141621aggitis_g1

Η διαδρομή ξεκινάει από το φράγμα στον οικισμό Συμβολή και κινείται σε ποδηλατόδρομο κατά μήκος της κοίτης του ποταμού. Η πανοραμική θέα προς το φαράγγι μας δίνει την ευκαιρία να δούμε μονοπάτια και σπήλαια καθώς και αρπακτικά πουλιά που κατοικούν στους βράχους. Καταλήγουμε σε σημείο κοντά στον οικισμό Κρηνίδα, εκεί που τα νερά του ποταμού κυλάνε πλέον ήρεμα. Επιστρέφουμε από την ίδια διαδρομή συμπληρώνοντας 13 περίπου χιλιόμετρα σε 2,5 ώρες.

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ.

Θρησκευτικός Τουρισμος

Δραμα – Λυδια – Φιλιπποι – Ιερα Μονη Εικοσιφοινισσας – Δραμα

lydias

Βαπτιστήριο Λυδίας : Σε αυτό το μέρος, στα νερά του ποταμού Ζυγάκτη, βαπτίστηκε από τον Απόστολο Παύλο η πρώτη Χριστιανή στην Ευρώπη, η Ελληνίδα Λυδία η Φιλιππησία (η οποία αναγνωρίστηκε ως Αγία αργότερα), δυναμική έμπορος πορφύρας με σκλάβους στην δούλεψη της, γεγονός σπάνιο για γυναίκα στην εποχή της. Ο οκταγώνιος ναός είναι εντυπωσιακός, καθώς διαθέτει έναν διάκοσμο που συνδυάζει βιτρώ, ψηφιδωτά, μάρμαρο και χρυσό.

 

 

image34

Αρχαιολογικός Χώρος Φιλίππων : Η αρχαία πόλη των Φιλίππων αποτελεί τον σπουδαιότερο αρχαιολογικό χώρο της Ανατολικής Μακεδονίας. Ιδρύθηκε το 360 π.Χ. από αποίκους της Θάσου, αρχικά με το όνομα Κρηνίδες, στις παρυφές των ελών που κάλυπταν το νοτιοανατολικό τμήμα της πεδιάδας της Δράμας. Τον οκτώβριο του 42 π.Χ. δώθηκε η κρίσιμη μάχη των Φιλίππων, μεταξύ των συνεχιστών του Ιούλιου Καίσαρα και των Δημοκρατικών με την συμμετοχή 200.000 ανδρών, για την οποία έγραψε ακόμη και ο Σαίξπηρ. Ακμή γνώρισε η πόλη κατά την ελληνιστική και πρωτο-Χριστιανική περίοδο, με την ίδρυση της πρώτης χριστιανικής Εκκλησίας της Ευρώπης. Το 2016, έγινε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

 

image40

Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας : Η Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας, με την αχειροποίητο θαυματουργό εικόνα της, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μακεδονίας και είναι το παλαιότερο εν ενεργεία μοναστήρι στην Ελλάδα και την Ευρώπη, στο κατάφυτο Παγγαίο όρος, σε υψόμετρο 753 μέτρων.

 

 

 

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατείστε εδώ

Δραμα – Ιερα Μονη Αγιου Μηνα – Σπηλαιο Αλιστρατης – Μονη Αγιας Παρασκευης – Δραμα

image49Ιερά Μονή Αγίου Μηνά : Σε απόσταση 1.500 μέτρων περίπου δυτικά του χωριού Περιχώρα, στην περιοχή «Ταγκάλα», ορθώνεται με μεγαλοπρέπεια στην πλαγιά μιας γραφικής  χαράδρας που περιβάλλεται από πευκόφυτο δάσος η Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά. Η Μονή του Αγίου Μηνά υπήρξε ο καρπός της αγάπης των απλοϊκών κατοίκων της ευρύτερης περιοχής  για τον μοναχισμό, αλλά και της επίμονης και επίπονης προσπάθειας τους με τα πενιχρά μέσα που είχαν στην διάθεση τους την περίοδο της δεκαετίας του ’50, με την ευλογία και την συμπαράσταση των τότε μητροπολιτών Ζιχνών Κυρίλλου Καρμπαλιώτη (1943-1952) και Ζιχνών & Νευροκοπίου Αγαθαγγέλου Τσαούση (1952-1965). Σήμερα, αποτελεί πνευματικό φάρο κάτω από την θεοφώτιστη πνευματική καθοδήγηση, την αδιακοπη μέριμνα, αστείρευτη φροντίδα και αγάπη του νυν Μητροπολίτη Ζιχνών & Νευροκοπίου κ.κ. Σπυρίδωνα.

 

image51

Σπήλαιο Αλιστράτης :  Το θαυμάσιο σπήλαιο της Αλιστράτης, με το μοναδικό φυσικό εξαερισμό σε όλα τα τμήματά του, οφείλει τη γέννησή του σε τέτοια φαινόμενα που ξεκίνησαν τη δράση τους πριν από 2.οοο.οοο χρόνια. Η θερμοκρασία του είναι σχεδόν σταθερή: το χειμώνα γύρω στους 18°C και το καλοκαίρι γύρω στους 20°C. Η έκτασή του ανέρχεται σε εκατοντάδες στρέματα αλλά η τουριστική διαδρομή έχει μήκος 1.100 μέτρα σε απόλυτα επίπεδο έδαφος.

 

 

 

image58

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής : Σε μια γραφική τοποθεσία, βρίσκεται η Ιερά Μονή της Αγ. Παρασκευής, με ιστορία 7,5 αιώνων. Το πότε και πώς ιδρύθηκε είναι άγνωστο, θεωρείται πάντως ένα από τα παλαιά Μοναστήρια της πατρίδας μας. Είναι το πρώτο γυναικείο μοναστήρι στο χώρο της Μακεδονίας. Έχει βαθιές ρίζες και με το κέντρο του Μοναχισμού της Ορθοδοξίας, το Αγ. Όρος.

 

 

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ

Δραμα – Πορτο Λαγος – Ξανθη (παλια πολη) – Δραμα

 

image12

 

Πόρτο Λάγος :  To Πόρτο Λάγος βρίσκεται στα όρια των νομών Ξάνθης και Ροδόπης, και συγκεκριμένα στο σημείο όπου η Λίμνη Βιστωνίδα ενώνεται με το θρακικό Πέλαγος, σε μια τοποθεσία που συνδυάζει με τρόπο μοναδικό τις πράσινες αποχρώσεις του δάσους και τις γαλάζιες αποχρώσεις της ελληνικής θάλασσας.  Το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου είναι χτισμένο πάνω σε ξέρα στο κέντρο της λίμνης, ενώ συνδέεται με την στεριά με ξύλινη γέφυρα και διαθέτει μικρό ξενώνα. Το Μουσείο έχει ευρήματα από τα αρχαία Άβδηρα και την λίμνη Βιστωνίδα.

 

image6

 

Ξάνθη(παλιά πόλη) : Η Παλιά Πόλη της Ξάνθης βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης και αποτελεί τον ιστορικό της πυρήνα. Η πόλη είναι χτισμένη μετά το 1829, χρονιά πλήρους καταστροφής του προηγούμενου οικισμού από τους μεγάλους σεισμούς. Η Παλιά Πόλη οικοδομείται πάνω στα ερείπια και με σημείο αναφοράς τις εκκλησίες, που υπήρχαν μάλλον από την εποχή της βυζαντινής Ξάνθειας, όπως ονομαζόταν από την αρχαιότητα η πόλη της Ξάνθης.

 

 

image14Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμούς :To μοναστήρι αυτό βρίσκεται βόρεια της Ξάνθης, επάνω σε ένα βράχο που δεσπόζει στην χαράδρα του Κοσσύνθου και σ’ όλη την περιοχή. Δυστυχώς πέρα απο μερικές φορητές εικόνες, ιδιαίτερα μάλιστα της Θεοτόκου, τίποτε δεν μαρτυρεί για το παρελθόν του μοναστηριού αυτού. Διασώζεται, όμως, μέχρι σήμερα λαϊκή παράδοση σύμφωνα με την οποία το μοναστήρι αυτό κτίσθηκε κατά τους χρόνους της εικονομαχίας (726-843), απο εικονόφιλους μοναχούς, οι οποίοι, θέλωντας να ξεφύγουν από τον φανατισμό των εικονοκλαστών, έφυγαν απο την Κωνσταντινούπολη και εγκαταστάθηκαν εδώ. Όσον αφορά, δε, στην ονομασία του μοναστηριού, «Καλαμού ή Καλαμιώτισσα», αυτή προέρχεται από το ότι η εικόνα της Παναγίας βρέθηκε μέσα σε κάτι καλαμιές.

 

image21

 

Ιερά Μονή  Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας: To μοναστήρι της Παναγίας της Αρχαγγελιώτισσας βρίσκεται βορειοανατολικά της Ξάνθης, στις παρυφές του ορεινού όγκου της Ροδόπης. Σαν κτίσμα, το μοναστήρι αυτό όπως είναι σήμερα κτίσθηκε το 1841 επί της εποχής του αειμνήστου μητροπολίτου Ξάνθης Ευγενίου. Απο τα εκκλησιαστικά βιβλία, πληροφορούμαστε ότι το μοναστήρι υπήρχε και έφερε το ίδιο όνομα ακόμα και κατά το 1559. Έτσι, σε ένα κώδικα υπήρχε η ενθύμηση: Το παρόν μηνιαίον εστίν της υπεραγίας Θεοτόκου της κεκλημένης Αρχαγγελίοτισσας, άνωθεν της πόλεως Ξάνθης».

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ

Δραμα – Μονη Παναγιας Παγγαιωτισσας – Μονη Αγιου Παντελεημονα – Καβαλα- Δραμα

 

image83

 

Ιερά Μονή Παναγίας Παγγαιώτισσας : Στους πρόποδες του όρους Παγγαίου και μόλις 2χμ από το προσφυγικό χωριό Χορτοκόπι του δήμου Ελευθερουπόλεως Καβάλας, βρίσκεται η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που είναι γνωστή ως Παναγία η Παγγαιώτισσα. Πρόκειται για ένα νεοσύστατο γυναικείο μοναστήρι, τη θέση του οποίου υπέδειξε με θαυματουργικό τρόπο η Υπεραγία Θεοτόκος. Η εικόνα της Παναγίας, την οποία έφερε μαζί της από τη Ρωσία μια οικογένεια, ως εκ θαύματος ‘’ξέφυγε’’ της κατοχής του ζευγαριού και βρέθηκε στο σημείο,  όπου σήμερα δεσπόζει επιβλητικά η Ιερά Μονή, το 1978.

 

ΙΕΡΑ-ΜΟΝΗ-ΑΓΙΟΥ-ΠΑΝΤΕΛΕΙΜΟΝΟΣ

 

Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος : Η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος ιδρύθηκε το 1978 και βρίσκεται στο Χρυσόκαστρο, μόλις είκοσι χιλιόμετρα από την Καβάλα. Με την μικρασιατική καταστροφή και την ανταλλαγή των πληθυσμών, έφυγαν οι Τούρκοι και στα σπίτια τους εγκαταστάθηκαν Μικρασιάτες πρόσφυγες. Το πρώτο μέλημα των ευλαβών κατοίκων ήταν η δημιουργία λατρευτικού χώρου. Έτσι, μετέτρεψαν το υπάρχον Τέμενος σε Εκκλησία αφιερωμένη στον αγαπημένο τους Αγιο Παντελεήμονα.

 

image97

 

 

Καβάλα : Η Καβάλα σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Μπαίνοντας στην πόλη, ο επισκέπτης την αντικρίζει ξαπλωμένη αμφιθεατρικά ανάμεσα στις πλαγιές των λόφων που την περιβάλλουν και αγναντεύοντας την βόρεια ακτή του Αιγαίου Πελάγους.

 

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ

Δραμα – Ιερα Μονη Τιμιου Προδρομου Σερρων – Ιερα Μονη Τιμιου Προδρομου Ακριτοχωριου – Λιμνη Κερκινης – Δραμα

 

45

 

Μονή τίμιου προδρόμου : Στο βάθος μιας κατάφυτης από κυπαρίσια, πλατάνια και πεύκα, βρίσκεται η Μονή του Τιμίου Προδρόμου. Η Μονή κτίσθηκε το 1270 μ.Χ. και παρά τις αλλεπάλληλες καταστροφές αποτελεί σήμερα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο και Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης.

 

 

 

287793-akritoxori

 

 

Το Ησυχαστήριο της Ιεράς μονής Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σιντικής, που χτίστηκε το 1981. Εδώ μονάζουν 40 μοναχές. Ο επισκέπτης της μονής, πραγματικά καθηλώνεται από την πανέμορφη θέα που αντικρίζει καθώς η  λίμνη Κερκίνη ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο.

 

 

image76

 

Η Κερκίνη είναι μια τεχνητή λίμνη που σχηματίστηκε το 1932 με την δημιουργία φράγματος στον ποταμό Στρυμόνα Αποτελεί ιδιαίτερα προστατευμένο υδροβιότοπο και τοπίο σπάνιας ομορφιάς με θέα το βουνό Μπέλες και την κοιλάδα Σερρών. Θαυμασμό προκαλούν τα παραποτάμια δάση, τα νούφαρα, και η ποικιλία των ψαριών  που αποτελούν και πηγή εισοδήματος για πολλούς κατοίκους της περιοχής.

 

 

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ

Δραμα – Κεραμωτη – Μονη αρχαγγελου – Καβαλα – Δραμα

 

image103

 

Ιερά Μονή Αρχάγγελου Μιχαήλ : Η γυναικεία  Ιερά Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι η πιο μεγάλη και η πλέον γνωστή μονή της Θάσου και αποτελεί σημαντικό προσκύνημα. Είναι χτισμένη στο χείλος ενός γκρεμού και η θέα στο Αιγαίο είναι πραγματικά μαγευτική δίνοντας την αίσθηση στον επισκέπτη ότι αιωρείται. Στη θέση αυτή ο ασκητής Λουκάς, υπακούοντας στο πρόσταγμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ έχτισε το 1110 μ.χ. μικρό εκκλησάκι μέσα από το οποίο ανέβλυσε αγίασμα.

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ

Μοναστηρια του Αγιου Ορους

image136Το Άγιο Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού κράτους , που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω  της Χαλκιδικής στη Μακεδονία. . Περιλαμβάνει είκοσι Ιερές Μονές και άλλα μοναστικά ιδρύματα και ανεπίσημα χαρακτηρίζεται ως «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία». Από το 1988 συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Την τρίτη, την ανατολικότερη και μαγευτικότερη χερσόνησο της Χαλκιδικής, τη χερσόνησο του Άθω, κατέχει σήμερα ολόκληρη η Αγιορείτικη πολιτεία. Είναι ο μοναδικός χώρος στην Ελλάδα, που είναι ολόκληρος αφιερωμένος στην προσευχή και τη λατρεία του Θεού. Για τον λόγο αυτόν και ονομάζεται Άγιον Όρος.

 

Για να δείτε τη διαδρομή πατήστε εδώ.

 • falakro-xionodromiko
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Δραστηριότητες

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • events
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

  Ενταχθείτε στην καθημερινή ζωή των ντόπιων, συμμετέχοντας στις πολιτιστικές δραστηριότητες του τόπου. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • winneries
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Οινοποιεία

  Εξερευνήστε την ευρεία γκάμα εκλεκτών οίνων που παράγονται στην περιοχή καθώς και τα εντυπωσιακά διαμορφωμένα οινοποιεία. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Μοναστήρια

  Επισκεφθείτε με ευλάβεια, μοναδικά μοναστήρια ιδιαίτερης θρησκευτικής αξίας, άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία του τόπου. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • parks-monumenrs
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Πάρκα & Μνημεία

  Εντυπωσιαστείτε από τον ιστορικό πλούτο και το φυσικό κάλλος των πάρκων της περιοχής. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • forest
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Φυσικά Αξιοθέατα

  Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας που σας χαρίζει απλόχερα η οργιάζουσα φύση. Σπήλαια, δάση, καταρράκτες σκηνογραφούν ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
 • museums
  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Μουσεία

  Ανακαλύψτε την πλούσια ελληνική ιστορία, καθώς περιηγείστε στα μουσεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ