Destination
Ονειρούπολη Δράμας

Διαμονή στην Ονειρούπολη Δράμας: Συνδυάστε την εμπειρία του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου χωριού της Ελλάδας με την εξυπηρέτηση του καλύτερου ξενοδοχείου της Δράμας.

Η Ονειρούπολη Δράμας, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Ελλάδας, έχει γίνει πλέον ένας θεσμός με πανελλαδική εμβέλεια. Κάθε Δεκέμβριο, ο μαγικός αυτό κόσμος για μικρούς και μεγάλους προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Και τι καλύτερο, από το να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με μια αξέχαστη διαμονή στο Hydrama Grand Hotel, το καλύτερο ξενοδοχείο της Δράμας.

Η Ονειρούπολη Δράμας λαμβάνει χώρα από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου κάθε χρόνο, και βρίσκεται μέσα σε ένα όμορφο φυσικό πάρκο με ποταμάκι και λιμνούλες σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης – όλα αυτά, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις δράσεις της. Τα όμορφα παραμυθένια σπιτάκια, οι έξυπνα επιλεγμένες θεματικές δραστηριότητες, και οι εξαιρετικές παράλληλες εκδηλώσεις, δεν θα αφήσουν κανένα μικρό – αλλά και μεγάλο – φίλο ασυγκίνητο!

Διαμονή στην Ονειρούπολη Δράμας – Μοναδικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία των 15 χρόνων της διοργάνωσης του μεγάλου αυτού Χριστουγεννιάτικου χωριού, έχουν αναπτυχθεί ειδικές θεματικές δραστηριότητες που είναι σχεδιασμένες για να εξάψουν τη φαντασία των παιδιών και να τους μάθουν χρήσιμες γνώσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον γεμάτο Χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Το σπίτι του Άη-Βασίλη δίπλα στη λιμνούλα, είναι το μέρος όπου οι μικροί μας φίλοι επισκέπτονται τον αγαπημένο Άγιο των Χριστουγέννων και του ζητούν να κάνει τις ευχές τους πραγματικότητα. Η Ονειρούπολη όμως διαθέτει και ταχυδρομείο των ξωτικών, όπου τα παιδιά μπορούν να γράψουν το γράμμα τους στον Άη Βασίλη, με τα πρόθυμα ξωτικά να παραλαμβάνουν όλα τα γράμματα που θα γίνουν τα πιο όμορφα δώρα των Χριστουγέννων.

Ένα άλλο στοιχείο της Ονειρούπολης που μπορεί να κάνει την επίσκεψη και διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο στη Δράμα μοναδική για του μικρούς μας φίλους, είναι το εξαιρετικό Εργοστάσιο Καραμέλας και Ζαχαρωτών, όπου σε 4 διαφορετικά γευστικά εργαστήρια τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της κουζίνας, από τις παραδοσιακές συνταγές γλυκισμάτων που έχουν αντέξει στο πέρασμα των χρόνων, μέχρι τις βασικές αρχές της μοριακής κουζίνας!

Και οι δραστηριότητες δεν σταματούν εδώ: Στην Ονειρούπολη θα βρείτε ακόμη το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας με τις όμορφες νεράιδες, το σπίτι του παραμυθιού, όπου ζωντανεύουν οι πιο όμορφες ιστορίες για μικρούς και μεγάλους, το μεγάλο παιχνιδότοπο για ατέλειωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού, τη ζωγραφική προσώπου με καραμελοχρώματα, και άλλα πολλά. Σε αυτό το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο χωριό οι όμορφες δραστηριότητες είναι πραγματικά ανεξάντλητες!

Διαμονή στην Ονειρούπολη Δράμας – Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα σας συναρπάσουν

Πέρα από τις άφθονες δραστηριότητες που προσφέρει σε παιδιά… κάθε ηλικίας, το μεγάλο αυτό Χριστουγεννιάτικο χωριό γίνεται το επίκεντρο της πόλης και για το εντυπωσιακό παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που παρέχει.

Κάθε χρόνο, γνωστοί καλλιτέχνες δίνουν Χριστουγεννιάτικες συναυλίες στην Ονειρούπολη, κάνοντας τη Δράμα τον αναμφισβήτητο πόλο έλξης των Χριστουγέννων, και την επίσκεψή σας και διαμονή σε ένα ξενοδοχείο της πόλης μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη για όλη την οικογένεια.

Αλλά οι παράλληλες εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ: Στην Ονειρούπολη θα βρείτε επίσης μάγους με απίστευτα τρικ, ακροβατικές παραστάσεις που θα σας καθηλώσουν, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις καραγκιόζη, και άλλα πολλά, που θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Η Ονειρούπολη Δράμας είναι ίσως το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς στην όμορφη αυτή πόλη της Μακεδονίας. Και όλοι εμείς στο ξενοδοχείο Hydrama Grand Hotel γνωρίζουμε πως να κάνουμε τη Χριστουγεννιάτικη διαμονή σας στη Δράμα μια όμορφη εμπειρία που θα θυμάστε για μια ζωή.